Wie ben ik

Steeph Custers is mijn naam . Ik heb ruime ervaring in diverse besturen van en toezicht in de non-profit- en financiële sector (werk, inkomen, pensioen). Na het succesvol begeleiden en oplossen van integriteitskwesties kreeg ik een burnout. Mijn daadkracht was er, mijn gevoel niet meer. Uit eigen ervaring leerde ik daarna met vallen en opstaan anders naar mijn werk te kijken.. Volgde diverse opleidingen in burnout & stressreductie (zie onder de foto). Verwoorden én beleven: ongekend! Geef nu zelf trainingen, ook online, en verzorg inleidingen over mijn visie op mindful omgaan met stress (Zie publicatie hieronder!)


Als professional ben ik verbindend, maar ook gedisciplineerd. Ik heb een open en vriendelijke houding, ben analytisch en onafhankelijk, maar mensgericht. (Real Drives: test 2019).

Tot slot mijn opleidingen als mindfultrainer:
-MBO-modules stressreductie 2018
-8-weeks Mindful Based Stressreductie (MBSR) 2018/2019
-Basisopleiding trainer MBSR CVM in A’dam 2019
-Retraite bij Frits en Jetty Koster 2021
-Vervolgopleiding Mindfulness MBSR-IT 2021

Mindfulness gaat hot worden in de pensioensector’
Pensioen Pro 5 juni 2020 door Maarten van Wijk

Steeph Custers zat in 2018 in drie fondsbesturen, maar kreeg een burnout. Hij kwam eruit met mindfulness en geeft daar nu trainingen in, naast het bestuurswerk bij pensioenfonds Meubel.

Steeph Custers geeft yogales, vanwege het coronavirus voor de webcam. Foto Mel Boas